11. Szöllősi Géza

 2013.02.27. 10:01

gezu.jpg

Művei tuti átlendítenek a tűzkeresztségen és ő az a csávó, akinek a nevét külföldön lelkendezve fogják neked emlegetni filmes és színpadi díszletek trendjeiben jártas emberek.

Széles körű ismertségét és sikerét előbb a Taxidermia majd az Ópium egyedülállóan bizarr látványvilága hozták meg, amelyekhez concept artist és set designerként tette hozzá a magáét. Olyan határfeszegető munkák mellett, mint a Roham magazin vizuális koncepciója (a szintén MOME-s Stark Attilával közösen), vagy filmek és színházi produkciók plakátjai, képzőművészete sem kevésbé agyament; 2010-ben Prágában olyan nevekkel együtt állíthatott ki, mint Joel-Peter Witkin, David LaChapelle vagy Gilbert & George. Ha képes vagy Hús projektjének darabjait tíz másodpercnél tovább nézni, máris megértettél valamit a coolság mibenlétéről.

Címkék: média film média design

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr585106038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása