22. Holy Olga

 2013.02.20. 11:09

hol_gif.gif

Talán láttad már a őrült gifjeit a tumblr-en, lehet ültél már a szekrényében, esetleg te is belefutottál már a Madonnájába és vannak tőle kegytárgyaid is.

Holy Olgának az elmúlt két évben annyi jelenése volt, hogy több zarándokhely elbújhat a háta mögött: láthattuk a Cékl’Artban egy órán át mozdulatlanul pózolni, MOME Masters Night-on performansz közben, KOGART FRISS 2012 kiállításán multimediális installációban feltűnni vagy legutóbb a Casati Galériában nyuszikkal kiállítást megnyitni. Kocsi Olga 2010 óta tökéletesítgeti szakrális alteregóját Holy Olgát, családi örökségéből, egy Szűzanya képből merítve inspirációt; és azóta is töretlenül keresi a választ, hogy hol van ma helye egy oltárképnek a fizikai és a társadalmi térben egyaránt.

Címkék: média installáció média design MOME Masterz Night

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr25087002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása