50. Csáki Laci

 2013.02.12. 16:18

CSAKI_LACI.jpg

„Én sosem fogok tudni aggyal dolgozni.” – magyarázza egyik interjújában, arra utalva, hogy a filmjeit nem fesztiválok igényeire szabja.

És valóban, Laci nem trendhuszár. Ösztönös alkotó és allűrmentes személyiség, aki annál jobban örül egy díjnak, minél függetlenebb szervezet adta. „Egyetemes mondanivalót képes közvetíteni lényegre törő stílusban” – vélte 2005-ben a Hamburgi Rövidfilm Ügynökség, és ennél jobban nem is lehet jellemezni munkásságát. Krétaanimációi minimalisták és lenyűgöző részletgazdagságúak egyszerre, és a természetesség, amellyel mondanivalóját közvetíti általuk (és egyébként még vagy ezerféle vizuális eszköz által), teszi őt igazán cool figurává a szemünkben.

Címkék: média film animáció média design

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr375074448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása