f-gy--m.jpg

Máté, Áron és Nóra azon kevesek közé tartoznak, akik a Kúlság Nagykönyvével a kezükben születtek; ez önálló munkáikban is meglátszik, legyen szó Szigetes vagy MOME-s plakátokról, a Fashion Video Fesztivál I. helyezésről vagy plázába szervezett kiállításról.

De ha együtt vágnak neki egy projektnek, az eredményben a kúlság gyémántsűrűségűvé áll össze. A kollektíva elmúlt pár hónapját összegezve jól látható, mennyire eredményesen törnek előre szakmailag annak ellenére, hogy mindhárman még csak MA-s évekeit gyúrják a MOME-n: Áron tervezőgrafikán, Máté fotón, Nóra pedig designmenedzsmenten.

Mi akkor az elmúlt negyedév hozadéka? Áron LA-ben a Showroom Budapest set designján dolgozott és ahogy mi, ő is biztos örült, hogy a team Örkény Fesztiválos anyaga megjelent a Sendpoints On Spot című kiadványában. Az anyag egy része, három ikonikus kép formájában, februárban mutatkozott be Chicagoban, a Peculiar Poetics kiállításon, a Garden sorozat három darabjával kiegészülve. Mindeközben a második Room magazinos fotózást is sikerrel teljesítették, a koncepció egyelőre még meglepetés, de az előző yayoi kusama x louis vuittonos sorozat alapján ütős anyagra számíthatunk. És azt sem szabad elfelejteni, hogy a múlt hónapban megjelent a WAD magazin 55. számában a srácok 24 oldalas editoriálja! M.E.N.Ő.

Címkék: média design elmélet fotográfia tervezőgrafika

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr35074414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása