6. Fabricius Gábor

 2013.02.27. 10:02

fg.jpg

Bár nem a Marsról jött, azok alapján, amit a hazai kreatív asztalra tett le nyugodt szívvel gondolhatnánk, hogy nem evilági teremtés.

Már leírni is science fiction, de közel 60  magyar és nemzetközi kreatív díj fűződik nevéhez, melyből bőven elég, ha “csak” a Cannes Golden Media oroszlánt emeljük ki, mielőtt végleg lemondanál a “Majd én megmutatom a reklámszakmának!”-törekvéseidről. Megnyugtatásképp: nincs olyan médium, melyre ne alkotott volna. Ha könyvet ír, az toplistás lesz, ha kisfilmet készít - és nem is egyet - az külföldi fesztiválokon versenyezget, mint például Bianka c. alkotása, mely a 2012-es Berlinale Talent Campuson kapott erre lehetőséget.. Sőt, társadalmi, etikai és emberi témákra fektetve a hangsúlyt, Gábor még a karmáját is bebiztosította. Tőle tanulni pedig nem csak a MOME-n, de még akár a legnagyobb hazai márkatanácsadó és kreatív  ügynökségénél is - ami nem mellesleg a Siegel+Gale New York partnere - van esélyed, feltéve, ha van benned elég spirit. Right?

Címkék: média projekt

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr645106295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása