33. Project X

 2013.02.20. 11:08

mome_buli_1.jpg

Science! Brit tudósok széleskörű kutatásokat végeztek a kúlság kialakulásával kapcsolatban.

A vizsgálatok egyik korántsem meglepő megállapítása az volt, hogy a MOME-s bulik egy év alatt akár 30-70%-kal fejleszthetik a cool-faktort!
A preBA-s egyed, ki gyakran még egészen más alakkal és életmóddal bír, először a MOME Masters Night-on találkozhat olyan ingerekkel (extenzív alkohol fogyasztás, kombinálva Yvein Monq, Lucretia Protellor és Rapsaam, stb. zenéivel, más kifejlett cool egyedek jelenléte), melyek hatására a benne lévő kúlság csíra intenzíven osztódni kezd és ezáltal a következő fejlődési szakaszba lép. A Gólyatáborig hátralevő időt báb állapotban vészeli át azért, hogy utána totális kúlságban partizza végig az előtte álló éveket, legyen szó Gólyabálról, szimpla csütörtöki Papi Buliról, Farsangról vagy a diplomaosztó kerti partiról.

Vigyázat fertőző! (a kép illusztráció: jobbról balra a fejlődés fázisait mutatja)

Ha azt hiszed immunis vagy, teszteld magad február bemelegítő kreatív partyján, a MOME Masterz Night-on, ahol - többek között - a cool list tagjaival is ihatsz egyet. Csütörtök, Fogasház! Március 1. MOME Farsang!

Címkék: gólya mome MOME Masterz Night

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr565087021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása