28. Anh Tuan

 2013.02.20. 11:08

tuan.jpg

Már 2006 óta tudjuk, hogy Tuan "az ország legjobb ruhákat tervező, legcoolabb, legrelevánsabb AZN-je".

De az azóta eltelt hét évben sem tétlenkedett, hogy fenn maradjon a kúl radaron: négy kollekciónyi csodálatosan szép táska, ruha és egyéb kiegészítő került ki kezei közül. Folyamatosan járta a világot, 2009-es tavasz/nyár- kollekciójával a New York Fashion Weeken, 2011-es téli kreációival a London Fashion Weeken tűnt fel. 2011-ben még szülővárosába, Hanoiba is meghívták, ahol a város ihlette haute couture ruhái mutatkoztak be.
Itthon pedig minden izgalmasabb divatshow kihagyhatatlan eleme: júniusban a Múzeumok Éjszakája keretében rendezett  MAYBELLINE - MOME ALUMNI show-n, ősszel a Toni&Guy által szponzorált Budapest Fashion Weeken szerepelt nagy sikerrel. Hamarosan pedig a Gombold Újra! Central European Fashion Days szakmai zsűrijében segít megtalálni az ország legközép-európaibb ihletettségű tervezőjét

Címkék: design nemzetközi ruhatervezés textiltervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr325087012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása