48. Adamik Luca

 2013.02.12. 16:19

adamik_luca.jpg

MOME a sztereotípiák ellen: hallgatóink között messze földön híres, bizonyítottan cool modellek is vannak, akik nemcsak csodaszépek, meg a „művészetek bűvöletében élnek” (ofkorsz), de ennél azért helyből többet tudnak mutatni.

Luca az egyikük, aki bár még csak elsőéves, a design- és művészetelmélet szerelmese: megszállottan olvas, tapasztal és figyel és munkája mellett is kimagasló eredménnyel teljesít. Annyi mindent habzsol a MOME kúl kínálatából, hogy a kedvenc témakörét egyelőre ne is kérdezzétek. A válasz: minden. És ezerrel! Csak tippelni merünk, hogy épp a Textiltervező Tanszékkel együttműködve kezd majd valami extramenő dologba... Bármit is válasszon, a lényeg, hogy imádjuk a maximalizmusát.

Címkék: design elmélet textiltervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr25074461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása