45. numbernow Noémi és Wanda

 2013.02.12. 17:08

nn_1.jpg

Varga Noémi és Reich Wanda NUMBERNOW néven alapított építészeti stúdiójának kísérletező, innovatív megoldásai megkerülhetetlenül  felkerültek Budapest design térképére.

A folytonosan megújuló, más és más tervezőkkel kiegészülő stúdió kooperációs munkái frissen és bátran reagálnak az adott  feladatra, legyen az minimalista iroda belsőépítészetének (Goldberger Head Office), fiatal divattervező üzletének megálmodása (Nanushka Beta Store), művészeti projekt installálása (MOME Laboratory SYNTONYMS), vagy akár nemzetközi építészeti pályázat (Zaragoza Water Expo Magyar pavilon, AC-CA Sustainable Market Casablanca Morocco). Az átdolgozott tél után újabb tervek valósulnak meg a NUMBERNOW tervezőasztaláról: a legújabb budapesti klubbok egyik az Andrássy úton, egy börtön hostel, egy 1500 négyzetméteres belvárosi, köztéri installáció és egy saját fejlesztésű applikáció.

Címkék: design belsőépítészet építőművészet

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr185074430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása