42. Ecolab Lenke

 2013.02.12. 17:08

bodvalenke2_1.jpg

Az igazi MOME-s nem fél maga mögött hagyni a Várost és belevetni magát az ország vadkeleti csücskébe, Borsodba.

Ráadásul azért, hogy az ott élő közösség mindennapjait élhetőbbé tegye – mert az igazi MOME-s szíve, lelke helyén van és szociálisan kifejezetten érzékeny. Ha kell, a MOME Ecolab összefog például a SZISZ-szel és tudományos kutat-ás. Együtt süt-főz a bódvalenkeikkel és szocio-gasztrokiadványt szerkeszt a helyi pogácsák titkáról, “vakarókról” vagy a gombászkodás trükkjeiről olyan igényesen, hogy még a honi gasztrokultúra koronázatlan királynője, Mautner Zsófi is nevét adja a projekthez!

***

Ha  te sem tudod elképzelni, milyen egy vega vakaró, vagy lecsapnál a frissen nyomott Lenkeország masinája c. könyvek egyikére, gyere el a március 7-én a Kultúrlokálba, ahol a Kultúrgorilla és a MOME Ecolab szervez közös könyvbemutató bulit!

Címkék: design projekt szociális design ecolab

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr215074396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása