17. Markó Barbi

 2013.02.27. 10:00

Marko_Barbi.jpg

Első munkahelye a Ludwig Múzeum, később a hg.hu, majd az Octogon szerkesztője; három évig vezette a DeKult című designról szóló rádióműsort a Tiloson.

Kipróbálta a reklámügynökségi létet is, de vissza se nézett, amikor lehetőséget kapott rá, hogy rendet csináljon Budapest legklasszabb vintage bútorboltjában, a Möbelkunstban. Nem is tudna otthonosabb helyet elképzelni magának, mivel az art deco, az ipari romantika, a Bauhaus, a modern skandináv design éppen azok a dolgok, amiért képes rajongani. Emellett az origo kultúra rovatának designblogját, a Das Modellt írja. Ami a nagy pörgésben állandó: a barátok - köztük Mimi, a whippet, akivel minden napot együtt kezdenek a Margitszigeten.

Címkék: design elmélet

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr675104531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása