16. Tomcsányi Dóri

 2013.02.27. 10:01

tomcsanyi.jpg

Miközben a tél épp utolsó csapásait méri ránk, a legjobb, amit tehetünk, hogy szétnézünk Tomcsányi Dóri, The Garden Studio elnevezésű showroomjában.

Mert ha valaki, akkor ő biztosan tett félre valamit a tavaszból – minden kollekciójában visszaköszön valami a szebb, melegebb napokból –, hol felhőnyomatban, hol a lágy esésű, kézi festésű selymekben.
Dóri idén végez a MOME textil szakán, de már két éve pályára állt és sugárhajtással halad előre, így a világ olyan szegleteiben is rajongókat tudhat magának, mint Peking vagy Moszkva. Legutóbb a párizsi Who’s Next divatexpon vett részt 2013/14-es kollekciójával, ahol egyébként Káldy Juli, Geréby Zsófi és Kele Ildi is bemutatta legfrissebb kreációit. A szakmai sikerek ilyen szintű halmozása is elég az ultimate kúlsághoz, de Dóri fél éve még magasabbra emelte lécet: kislánya, Mimi születése óta övé a legkúlabb tervező-kismama cím is.

Címkék: nemzetközi textiltervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr995104507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása