Apor_Lili.jpg

A tálalásdesign nem kifejezetten olyan dolog, amivel az ember nap mint nap találkozik; de mikor 2013. január 30-án az ország gasztrorajongói kocsonyaként remegtek Széll Tamás Bocuse d'Or helyezéséért, egy kis szelet bemutatkozott ebből a formatervezési szegmensből is, hála Zsabokorszky Lilinek és Püspöki Apornak.

Hosszan lehetne részletezni, mennyire sok mindenre kell odafigyelni egy ilyen jellegű tárgy elkészítésénél, de szerencsére Liliék a titkos tudás birtokában, egy valóban elegáns és letisztult  formavilágú eszközt hoztak létre. Lili és Apor közös, Apli designos munkáik mellett önálló projektekkel is előrukkolnak, nem kis sikerrel. Lili Variálock kollekciója a Formatervezési Díj kiállításán volt megtekinthető, illetve ennek Meteor elnevezésű darabja kapta az Év Ékszere 2012 közönségdíját is. Apor pedig Magyarország legnagyobb tűzhelygyára, a Design Management Díjas Wamsler számára tervez olyan kandallókat és kályhákat, melyek nemcsak esztétikusak, de energiahatékonysági szempontból is egyedülállóak.

Címkék: design formatervezés tárgyalkotás

A bejegyzés trackback címe:

https://momecoollist.blog.hu/api/trackback/id/tr825086996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása